Tijdens de tweede wereldoorlog raakte dhr.G.van Vliet, destijds horlogemaker, geiteresseerd in radiotechniek. Dit had tot gevolg dat na de oorlogsjaren dhr.van Vliet zijn eigen onderneming opstartte in het landelijke Driebruggen. Het bedrijf ontwikkelde zich voorspoedig en daarom werd in 1959 in Bodegraven een winkel gestart, wat gezien de inmiddels grote klantenkring in deze plaats een logische stap was. 

 

In korte tijd groeide het bedrijf enorm, mede door de opkomst van de televisie in de jaren zestig, en ook het product aanbod breidde gestaag uit. Intussen was het bedrijf ook in de wijde omtrek bekend vanwege de perfecte Service en Garantie verlening. In 1966 werd het huidige winkelpand betrokken en dit werd zowel in 1980 als in 1990 nog eens flink uitgebreid. 

 

Radio van Vliet heeft mede door de persoonlijke aandacht voor de klant, de perfecte Service en Garantie, en het kwalitatief hoogstaande assortiment, over de jaren een sterke reputatie opgebouwd. Onder een dak, vindt u een mooie presentatie van het betere witgoed met A merken zoals Miele, Liebherr, Asko en Siemens, en van de nieuwste beeld en geluidapparatuur met tevens een aparte geluidstudio, zodat u in alle rust goede keuzes kunt maken. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunt u altijd rekenen op vakkundige adviezen. 

 

 

Bijzonder is ook de eigen Service organisatie, waarbij voor het witgoed bij de klant thuis, en voor beeld en geluidapparatuur door de eigen Technische Dienst reparaties worden verricht door onze toegewijde technische specialisten.